Џеко и Наталија се дечко и девојка од Бразил кои имаат многу заеднички работи, а она што најмногу ги поврзува е вежбањето. Тие вежбаат заедно и се мотивираат да издржат и да вежбаат уште повеќе.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено