Холндската гимнастичарка Вeрoнa Вaн Дe Лeр стана светска шампионка во 2002 година, а има освоено уште куп сребрени и брпнзени медали од светски и европски првенства. Таа престана да се занимава со спорт во 2008 година, после што нејзиниот живот тргнува во надолна линија.

Во 2009 девојката останала на улица и без скршен денар, поради што се фотографирала со неколку познати личности и почнала да ги уценува, барајќи им по 3.000 евра. Тие се обратиле во полиција, Верона била фатена на дело и ставена во затвор 72 дена.

По затворот, до Верона стигнала една интересна понуда за брзи при. Требало само да се соблече пред веб-камера и таа се согласила. Таа заработила по 70 центи на минута, односно околу 42 долари на час. Така девојката излезот го нашла во филмoвитe зa вoзрaсни, а и тоа како и гимнастиката и тргнало од рака неверојатно добро.

После 8 години работа, таа имала и своја веб страница од која заработувала солидно. Најново е што оваа година, Верона престана да работи, затоа што го нашла принцот на бел коњ, човекот од нејзините соништа.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено