Богатството не значи интелигенција и совест, а кога ќе размислиме подобро најчесто значи и сосема спротивно од овие две работи. Доказ за тоа е и овој „горд сопственик“ на Ламборгини од Кина, кој реши да се покаже колку голем „газда“ е со тоа што знае како да се ослободи од ѓубрето.

Сепак сѐ уште постојат совесни луѓе како велосипедистот, кои не сакаат вакви типови да го шират својот медиокритет на улиците на градот. Дали би постапиле исто?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено