Токму оваа постапка покажува во што се разликуваат успешните и неуспешните луѓе. Многумина на негово место би се откажале и би чекале помош со саати, а нему му требаа само неколку секунди да се мотивира и да продолжи да се бори.

Сподели на Facebook
пати видено