Веб-страницата за запознавање, „Сентимент“ одржа интересен проект со фотографии со цел да покаже како љубовта влијае врз луѓето. Учесниците беа фотографирани пред експериментот, а подоцна им беше прикажано и видео кое содржи лична порака за секој од нив.

Во овој момент учесниците беа фотографирани по втор пат и резултатите беа споредени со првичните снимки. Имаше ли разлика меѓу нив? Проверете сами.

Дознајте за што се работи пред да судите

Невозможно е да се види љубовта како нешто материјално и опипливо, сепак, фотографот Михнеа Рат успеа да го опфати ова чувство на нејзините фотографии. Учесниците беа поканети на фотосесија и откако го направија првиот портрет, им беше прикажано видео каде нивните најблиски велеа: „Те сакам“ или видео на кое се прикажани нивните сакани миленичиња. Луѓето немаа идеја што да очекуваат, па затоа сите нивни емоции излегоа на многу искрен начин.

 

Моника слушнала топли зборови од семејството.

Дечкото на Мануела ја призна својата љубов кон неа.

Дечкото на Александра, исто така, ги призна своите длабоки чувства кон неа.

Ралука гледаше трогателна видео порака од децата на нејзината најдобра пријателка.

На Наталија ѝ беше прикажано видео со нејзината мачка.

На Оана ѝ беше прикажано видео со нејзиното кученце.

Најдобриот пријател на Себи направил емотивно видео за него.

Андреа доби видео порака од нејзината најдобра пријателка.

Сподели на Facebook
пати видено