Починал еден маж.
По некое време вдовицата добива чек од 100.000 евра – излегува дека нејзиниот сопруг цел живот штедел без нејзино знаење. Вдовицата се расплакува гледајќи го чекот, и низ солзи вели:
„Парите ништо не ми вредат, би дала и 10.000 евра, само да ми се врати мојот сакан човек!“

Сподели на Facebook
пати видено