Огромниот камион му направи мали проблеми, но успеа да го претекне и тоа на најопасната кривина, кога сите мислеа дека камионот ќе го смачка.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено