Денешните деца не сакаат професори заглавени пред неколку века во класичната музика. Од класиката треба да се знаат највредните и најзначајните дела, но музиката не застанала во тоа време.

Уживајте во изведбата на песната „Killing In The Name“ од „Rage against the Machine“.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено