Ова е Бентли „EXP 100 GT“, концептот кој го претстави компанијата како своја визија за правецот во кој ќе се движат во иднина. Тесла ќе треба сериозно да поработи пред се на дизајнот, ако сака да остане на врвот.

Сподели на Facebook
пати видено