Кајра По стана светска шампионка на првенството одржано во Шпанија во оваа релативно нова дисциплина. Настапите се одржуваат во цевка, од чија што долна страна дува силен воздух, со што се симулира скокање со падобран. Спортот е комбинација од скокање со падобран, танц и гимнастика. Уживајте во победничкиот настап.

Сподели на Facebook
пати видено