Сето ова е затоа што децата се оставени да користат интернет и да гледаат телевизија без родителски надзор!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено