Се враќа мажот порано од службен пат, а од спалната се слушаат офкања. Погледнува и што ќе види, жена му лежи на грб, а над неа некакво огромно влакнесто мажиште. Мажот брзо ја грабнува табуретката и со целата сила го удира по задникот. Во тој момент мажиштето извикува:
– Опааа… А ти нема да влезе, па нема да влезе…

Сподели на Facebook
пати видено