Во една шума во Шведска се наоѓа уникатниот хотел наречен Коларбин Еко-Ложа. Гости на хотелот се луѓето од големите градови кои живеат динамичен живот и бараат малку одмор далеку од цивилизацијата и вревата на градот. Освен одмор, гостите во хотелот задолжително мора и да се раздвижат малку, затоа што сами треба да си расцепат дрва за огрев и сами треба да си донесат вода.

odm (1)

odm (2)

odm (3)

odm (4)

odm (5)

odm (6)

odm (7)

odm (8)

odm (9)

odm (10)

Сподели на Facebook
пати видено