Кучето Чика е дел од семејството Фокс и иако тие секој ден го пуштале да се прошета во дворот една вечер го заборавиле и си ја заклучиле вратата. Но, Чика не е од вчера таа знае како културно да им го привлече вниманието на луѓето.

Кутрето најверојатно првин чекало некој да се сети на неа, но откако тој план пропаднал решила во 2 часот наутро да им заѕвони. Замислете ја изненаденоста на членовите на семејството кога некој толку доцна им заѕвонил на вратата и уште поголемата изненаденост кога сфатиле дека тоа е всушност нивниот крзнен миленик. Кој вели дека кучињата не се паметни?

Сподели на Facebook
пати видено