Младиот талентиран уметник од Русија Анатолиј Чилик е добро познат по своите нестандардни и смешни цртежи.

Овој пат, тој организираше мал маратон и ги покани следбениците да донираат пари за добротворни цели, а како благодарност, нацртал портрет за секоја личност од фотографија. Цртежите испаднаа толку кул и смешни што можат да ве расположат дури и по најтешкиот ден.

Сподели на Facebook
пати видено