Илустрациите со молив и туш од уметникот Рамон Бруин се несекојдневни. Илустраторот го крева нивото создавајќи анаморфни илузии преку повеќе листови хартија наредени еден врз друг, на тој начин успевајќи да го измами набљудувачот да поверува дека навистина се работи за повеќекатни макети и други 3D фигури.

sk01 sk02 sk03 sk04 sk05 sk06 sk07 sk08 sk09 sk10 sk11 sk12 sk13 sk14 sk15 sk16

Сподели на Facebook
пати видено