Светот се менува и, со него, навиките на населението. Постојаното зголемување на присуството на Интернет, социјалните медиуми и моќниот Нетфликс ја прават оваа генерација многу мрзлива.

Инспириран од сето ова, дигиталниот илустратор Гуодонг Жао од Пекинг го создаде овој забавен и релаксирачки проект насловен „Мрзливи работи“ во кој гледаме разни животни кои се наоѓаат во ситуации во кои можете да го видите скоро секој тинејџер денес.

  

Сподели на Facebook
пати видено