Енди Иванов е талентиран украински уметник кој слика во стилот на анимираните филмови. Од неодамна вистински хит стана неговиот стрип за Малата Сирена.

Тој создаде емотивна приказна која би можела да стане и ново сценариот за новата верзија на Малата Сирена која ја подготвува Дизни. Ние бевме воодушевени со овој стрип и затоа решивме да го споделиме со вас.

Здраво

Ох, не…

Ве молам дојдете морам да го спасам!

Го видовте ли чудовиштето?

Го фатив!

Одлична работа малечок! Ја фативме!

Што направив … Таа нема да преживее во заробеништво. Морам да направам нешто

Јас ќе те вратам дома

– Извини, биди повторно слободна…

– Еј момче не го прави тоа што планираш инаку ќе пукам!

Ах!

Ливчето на животот … Тоа секогаш беше со мене

Ти ќе живееш

Сподели на Facebook
пати видено