Навистина е неверојатно како оваа јужнокорејска уметница усева да ги направи овие надреални фотографии во своето мало студио во Сеул. Џи Јанг Ли не ги обработува своите фотографии со никаков софтвер.

175

182

192

201

257

343

428

523

619

719

816

912

1011

1116

1214

1312

1411

1511

1610

2111

2211

2310

Сподели на Facebook
пати видено