Девојчето ги воодушеви сите на талент шоуто за деца Voice Kids.
Мечето во џебот за среќа = БЕСЦЕНЕТО.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено