Запознајте го најбогатиот човек на светот, кој ќе не потсети дека треба да сме горди што сме луѓе и што можеме да правиме добри дела. Погледнете што направи продавачот кога актерот му даде 1000 рупии (930 денари) за храната која чинеше само 10 денари и не сакаше кусур.

Има луѓе кои имаат пари, и луѓе кои се богати. Парите не не прават богати!

Сподели на Facebook
пати видено