Ако сте изгледаале доволно видеа од рускиот сообраќај, ќе знаете дека таму и да сте на пешачки и на семафор, исто ви се фаќа, така што учителките можеби сами си заклучиле дека вака треба.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено