Нема дете кое нема да се заинтересира за науката, кога знае дека наставничката прави магии на часот.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено