Изгледа накако образованието не успеа да се трансформира доволно брзо и успешно за да може да ги следи потребите и интересите на современите деца. Повелете на коментари.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено