Кога ќе се симнеш од автобусот ќе знаеш дали денеска ти е среќен или несреќен ден, во зависност од тоа до каков човек си се возел во автобусот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено