Додека била излезена со пријателките една девојка од , Шкотска постојано се жалела дека ја болат нозете. Алејли Мекги, од Глазгов, стана „жртва“ на сопствената глупост.

Алејли очигледно има проблем со распознавање на страните и тоа не зборуваме за страните на светот (ова не би се осмелиле ниту да ја прашаме), туку за левата и десната страна. Кутрата девојка гордо позира додека левиот чевел ѝ е на десната нога и обратно.

Нејзината пријателка која цела вечер морала да ја слуша како да болат нозете ја сфатила грешката на Алејли кога ѝ ја погледната фотографијата на социјалните мрежи. Тогаш решила да ја објави со потенцираната грешка за и другите луѓе малку да и гледаат сеир.

Сподели на Facebook
пати видено