Иако кај нас свадби се прават повеќе во потопло време, сепак и зимските свадби си имаат своја посебна убавина.

1_1_5255311c6f1645255311c6f1a2

1_15

1_16

1_17

1_18

1_19

1_20

1_21

1_23

1_24

1_25

1_26

1_28

1_29

2_13

2_14

2_maxresdefault

5_8

5_11

5_12

6_5

6_7

6_9

6_10

7_6

8_4

10_3

12_1

22

27

Сподели на Facebook
пати видено