Маж се прибира дома и носи букет цвеќе.
Жена му го гледа зачудено и прашува:
– За Мене ли се цвеќињата?!
– Не, За секретарката.
Жена му збеснува од лутина и почнува кавга:
– За Неа – цвеќиња, а за мене к*р така ли!?!?
Мажот:
– Нема проблем, ако сакаш, сменете се…

Сподели на Facebook
пати видено