Жена оди на гинеколог и се жали:
– Докторе, на препоните забележав некакви црни точки.
Гинекологот погледнал и прашал:
– Мажот ти столар ли е?
– Да, од каде знаете?
– Кажете му барем за време на с*кс да го трга моливот од увото.

Сподели на Facebook
пати видено