Целата роба што им зафаќала место во шопинг центарот „Столица“ во Владикавказ, ја ставиле на распродажба по симболична цена од 1 денар за парче. Акцијата траеше помалку од 5 минути.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено