И после ние на Балканот сме биле вакви такви. Да пијат и тие како нас, ќе ги прашам какви ќе бидат :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено