Иако само 32 земји учествуваат на Светското првенство во Русија 2018, сепак првенството се гледа во целиот свет, а не само што се гледа туку и е инспирација за многу луѓе од ширум светот да одиграат една партија фудбал.

Сподели на Facebook
пати видено