Животното е преплашено и се бори за својот живот, па почна да ги напаѓа сите луѓе што му се најдоа на патот. На крај битката ја добиле луѓето, заспивајќи го со 3 стрели, а 6 храбри јунаци завршија во болница.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено