А жена како жена, не може да издржи а да не се заинаети, а цјакан како цајкан, не може да издржи а да не покаже колку е силен. (Секоја чест на исклучоците!)

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено