Денис Оконор е дедо и прадедо и тој можеби изгледа мило и кротко, но дефинитивно не е кукавица. 83-годишниот старец вешто се справува со ситуацијата откако тројца вооружени разбојници со чекани и пиштоли влегуваат во локалната обложувалница во Ирска.

Погледнете како човекот достоинствено ја реши ситуацијата.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено