Се работи за флиперска верзија од популарниот квиз, која како награда дава билети, со кои можете или да играте други игри или да ги замените за некоја од наградите.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено