Затворениците со години заглавени во затвор често се вчудоневидени кога за прв пат ќе излезат на слобода. Нештата се промениле и светот продолжил понатаму. Овие новоослободени личности ја имаат секоја причина да бидат вознемирени поради тоа што го пропуштиле.

Но што ако не знаеле што пропуштаат? Како би изгледало целиот нивен живот да го иживееле во заробеништво, без воопшто да бидат свесни за постоењето на слободен свет зад огромните ѕидови и решетки?

Можеби така се чувствуваат животните на следните видео клипови.

Сподели на Facebook
пати видено