И работата на манекенките на Балканот, не е повеќе онаква каква што беше. Наместо џет-сет во публика, само работиниците останаа овде :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено