Цртајте платформи и не дозволувајте им на топките да паднат надвор. Но не е се толку едноставно.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено