Лари Пејџ и Сергеј Брин се основачите на најголемата интернет компанија во светот – Гугл. Со таква репутација, би можеле да претпоставите дека Лари до сега кажал некои доста умни мисли, веројатно бил во право! Еве пет негови совети, за кои вреди да се размисли.

1. Ако го менувате светот, работите на важни нешта. Наутро од кревет станувате со возбуда

SAMSUNG CSC

2. Секогаш испорачувај повеќе од очекуваното

lp02

3. Сонот никогаш не се губи, тој само се инкубира како хоби

lp03

4. Секогаш работи напорно на нешто што е неудобно возбудливо

lp04

5. Ако не правиш некои луди нешта, тогаш правиш погрешни нешта

lp05

Сподели на Facebook
пати видено