Трката, како и секоја година, се одржа од 30-ти мај до 12-ти јуни на “Островот на човекот” кој се наоѓа помеѓу Велика Британија и Ирска. На трката во просек се вози со 250 км на час!

Сподели на Facebook
пати видено