Во склоп на Струмичкиот карневал, секоја година има и еден дел посветен на најмалите. Ова е наш избор од 10 најсимпатични детски маски.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Автор на фотографиите е Столе Ангелов, а целата фотогалерија можете да ја видите на следниот линк.

Сподели на Facebook
пати видено