Каросеријата на автомобилот е прилично оштетена, но според сопственикот, машината е коска и ќе тера уште многу километри.

Во текот на годините стариот пикап речиси и немал дефекти. Единствено нешто што сопственикот морал да го замени е осовината на поминати 965.000 километри.

Сѐ друго, вклучувајќи ја електрониката и климатизацијата, се уште работат, а никогаш не биле поправани. Покрај тоа, автомобилот на секои две години, успешно ги положува тестовите за емисии на штетни материи.

Тојота САД му подари нов теренец Тојота на човекот за да им ја даде неговата стара Тојота за да го чуваат како експонат во продажниот салон.

01

02

Сподели на Facebook
пати видено