Секој родител ќе ви каже дека децата знаат да прават и зборуваат најчудни нешта. Така и Лук од Охајо почнал постојано да зборува за некоја жена Пам. Кога го прашале Лук која е таа Пам, неговиот одговор засекогаш ги изменил нивните животи.

Лук им кажал дека Пам е тој, но вистинското изненадување било кога почнал да им раскажува во детали за неговиот минат живот во друг град како постара жена којашто доживеала ужасна смрт. После тоа, неговите родители почнале да веруваат во реинкарнација, и дека нивниот син навистина имал претходен живот во кој бил жена по име Пам.

 

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.

Сподели на Facebook
пати видено