Митинг. Политичарот го чита предизборниот говор. По едно време почнува да вика:
– Хохохоохоохо…
– Господине! – му шепоти советник – свртете го листот од другата страна, нели игравме икс-нула, додека чекавме да почне митингот…

Сподели на Facebook
пати видено