Ова е многу добро разработена шема и вакви грабежи се случуваат многу често. Крадецот скриен чека да наиде некое такси возило. Му ги зема парите на таксистот и го пушта да продолжи.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено