Сопружници од Австралија кои се професионални фотографи отишле да ги фотографираат пингвините и фоките на Антарктикот. Додека жената фотографирала легната, неочекувано до неа се доближила една фока од над 100 килограми и почнала да се умилкува. Погоа ѝ се придружиле уште неколку. Мажот ја сними целата ситуација.

Дневна доза позитивна енергија!

Сподели на Facebook
пати видено