Незаборавни моменти од секојдневието на студентите. Кој бил студент и живеел во студентски дом, знае ;).

tezok (1)

tezok (1)

tezok (2)

tezok (2)

tezok (3)

tezok (3)

tezok (4)

tezok (5)

tezok (6)

tezok (7)

tezok (8)

tezok (9)

tezok (10)

Сподели на Facebook
пати видено