Пред да решите да се тетовирате, задолжително проверете дали тату мајсторот разбира што всушност треба да прави и како да го направи тоа. Човеков се гледа дека знае да црта, но на хартија кога ќе згреши ќе избрише, а на телото?

Сподели на Facebook
пати видено