На секоја од сликите е скриен по еден предмет. Ќе треба добро да се помачите за да го пронајдете.

Пронајдете го глувчето
01

Каде е детето?
56fe84d9cbff9c36015fb82132659199

Најдете 7 разлики на фотографиите
fb4e6376a1feffa024cde5b3ee1040e6

Пронајдете ја мачката меѓу кучињата
7b48176b19d9b567d78a1f2c8319be05

Пронајдете уште по една мачка на секоја од сликите подолу
0cfcd3330f8e0cda8a4f2442928f50f6

3380d9f7216abb24bd6662b7da52ba01

73882275014a6a1bc03a32ef67b8a278

a9b53d4e5b4269e565216526c4bfc770

acf9cb302827fb6e9f390b9f96fd71f8

Сподели на Facebook
пати видено